Протеїновий батончик Power Pro, 36% білку, «Лісова ягода». Без цукру.
Протеїновий батончик Power Pro, 36% білку, «Лісова ягода». Без цукру.
45 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Виробник
PowerPro
Країна виробництва
Україна
Тип
батончики
Вага
60 г
Форма випуску
інше
Опис
Протеїновий батончик Power Pro, 36% білку, «Лісова ягода»
БЕЗ ЦУКРУ
Протеїнові батончики Power Pro з концентрацією білку 36%. Вони добре засвоюються організмом і забезпечують нарощування м"язової маси. Добавка збагачена фолієвою кислотою та вітамінами групи В. Обмін речовин Вашого организму нормалізується, а силові показники відчутно зростуть.
Рекомендації щодо застосування: вживати у кількості до 120г на добу. Може бути використаний з метою оптимізації раціону спортсменів при фізичних навантаженнях як додаткове джерело білка та вітамінів.
Склад: ізомальтоолігосахарид, протейни (концентрат сироваткового білка, казеїнат, гідролізований колаген, ізолят соєвого білку) - 36%, вершки кокосові, глазур кондитерська (ізомальтоолігосахарид, жир кокосовий, какао-порошок, молоко сухе знежирене, ванілін, емульгатор - лецитин (Е322), підсолоджувач- сукралоза, ягоди сушені чорниці - 3%, регулятор кислотності - лимонна кислота (E330), ароматизатор ідентичний натуральному "Blue berry", барвник натуральний індигокармін (Е132),
Умови зберігання: зберігати в сухому місці за температури до +25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %. Після відкривання споживчої упаковки продукт слід вжити протягом 48 годин.
Харчова та енергетична цінність 100 г:
- Енергетична цінність – 266,5 ккал / 1115 кДж
- Білки – 36 г
- Жири – 8,5 г (з них насичені - 0,8 г)
- Вуглеводи – 9 г (з них цукри - 0,3 г)
- Харчові волокна - 5 г
Харчова та енергетична цінність в одному батончику (60 гр):
- Енергетична цінність – 160 ккал / 669 кДж
- Білки – 21,6 г
- Жири – 5,1 г (з них насичені - 0,48 г)
- Вуглеводи – 5,4 г (з них цукри - 0,12 г)
- Харчові волокна - 3 г
Вага: 60 г
Термін зберігання: 12 місяців
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну