Паста з сорго без глютену Ms. Tally, 300 г
114 ₴
Новинка
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Виробник
Tally
Країна виробництва
Україна
Тип
дієтичні продукти
Вид
вермішель
Термін зберігання
24 місяці
Вага
300 г
Упаковка
поліетиленовий пакет
Опис
Паста з сорго без глютену Ms.Tally, 300 г
Без цукру
Без ГМО
Сорго - це зернова культура, яка не містить глютену, тому борошно з сорго стає основою для безглютенової пасти. Ця паста має світлу кремову або нейтральну колірну гамму. У порівнянні з традиційною пшеничною пастою, вона може мати трохи іншу текстуру та смакові відтінки, а також може бути менш клейкою або мати більш ніжний смак, але в той самий час вона стане чудовою основою для соусів та інгредієнтів, наприклад, песто, томатних, сирних, оливкових соусів, а також буде смакувати з овочами, м’ясом або морепродуктами.
Однією з переваг безглютенової пасти з борошна сорго є її поживна цінність. Сорго багатий на вітаміни та мінерали, що може зробити цю пасту не лише смачною, але й корисною для вашого харчування.
Спосіб приготування: макаронні вироби занурити в киплячу підсолену воду, з розрахунку 100 г макаронних виробів на 1 л води. Перемішуючи довести до кипіння і варити на повільному вогні до готовності. Час приготування 6 хвилин. Готові макаронні вироби відкинути на друшляк і промити водою.
Склад: борошно з сорго, стабілізатор моногліцерид дистильований.
Харчова цінність на 100 г продукту:
- Енергетична цінність ― 323 Ккал/1351 кДж
- Білки – 10,6 г
- Жири – 4,1 г (з них насиченні - 0,48 г)
- Вуглеводи – 60 г (з них цукри - 1,87 г)
Термін придатності: 24 місяці
Маса нетто: 300 г
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну